NOUTĂȚI

EVENIMENTE


.
ÎM „Direcţia de troleibuze din Bălţi” i-a felicitat pe copii de Ziua Copilului!
Pe data de 31 mai 2022, la ora 12:00, la intrarea în clădirea întreprinderii a avut loc O SĂRBĂTOARE dedicată Zilei Copilului!
Acest eveniment a fost organizat de PROFCOM pentru copiii și nepoții angajaților întreprinderii.
La program au fost prezenți clovnii care au arătat trucuri copiilor, au organizat concursuri, au jucat premii și au dat baloane.
Pe lângă clovni, la vacanță au participat și angajații companiei, care i-au bucurat pe copii făcându-le pictură pe față.

________
31 mai 2022

.
ÎM „Direcţia de troleibuze din Bălţi” îi felicită pe toți locuitorii și oaspeții cu ocazia Zilei Orașului
Pe data de 22 mai 2022 a avut loc o paradă dedicată Zilei Orașului în centrul orașului Bălți. La cortegiul festiv a participat ÎM „Direcţia de troleibuze din Bălţi”. Coloana de control era condusă de un nou troleibuz fără fir care străbate toată piața. În urma lui, a trecut o mașină-platformă pentru repararea rețelei de contact și a trecut o coloană de angajați ai întreprinderii. Angajații ÎM „Direcţia de troleibuze din Bălţi” au distribuit înghețată colegilor lor, celor care au dorit și copiilor care se aflau într-un troleibuz.

.

De Ziua orașului Bălți, transportul public va circula până la miezul nopții
De Ziua orașului Bălți, transportul public circula până la miezul nopții.
Acest lucru a fost efectuat pentru comoditatea pasagerilor, astfel încât să aibă posibilitatea de a ajunge acasă după concert.

________
20 mai 2022

.
Decizia cu privire la арrоbаrеа tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier contra cost de реrsоаnе in trafic municipal și local
Consiliul municipal Bălți DECIDE:
Se stabilește, următoarele tаrifе pentru serviciile regulate de transport rutier contra cost de persoane in trafic municipal:

Începînd cu 01.04.2022:
-taxa pentru о сălătorie а pasagerilor în transportul electric - 3 lei;
-abonament lunаr pentru реrsоаnе juridice - 250 lei;
-abonament lunar pentru unele categorii de cetățeni - 150 lei;
-abonament lunаr pentru elevii din instituțiile de învășămînt рrimаr și secundar
general - 40 lei;
-abonament lunаr репtru studenții colegiilor, școlilor profesionale și instituțiilor de
învățămînt superior - 60 lei.

________
18 martie 2022

.
Parcul de automobile al ÎM „Direcţia de troleibuze din Bălţi” a fost suplinit cu patru autospeciale
În cadrul implementării proiectului „Dezvoltarea transportului public din municipiul Bălţi” finanţat prin programul BERD „Oraşe Verzi”, parcul de automobile a ÎM „Direcţia de troleibuze Bălţi” a fost suplinit cu 4 autospeciale. Un an în urmă, întreprinderea municipală a anunţat procedura de achiziţie publică pentru livrarea vehiculelor speciale: un turn telescopic, un vehicul-platformă pentru repararea reţelor de contact şi două autoturisme marfă-pasager cu 5 locuri pentru pasageri.
Potrivit administratorului Elena Maximciuc: „Acesta este ultimul echipament achiziţionat în cadrul proiectului „Bălţi – Oraş Verde”. Echipamentele speciale vor permite specialiştilor noştri să repare rapid şi eficient reţelele electrice pentru troleibuze, ceea ce înseamnă că vom presta servicii calitative locuitorilor municipiului Bălţi.” Victor Caliujnîi, inginerul-şef a relatat despre parametrii tehnici ai echipamentului care a achiziţionat în cadrul proiectului „Bălţi – Oraş Verde”.

________
17 februarie 2022

.
Director al Direcției de troleibuze din Bălți va deveni o femeie
Comisia de concurs a făcut totalurile concursului pentru suplinirea funcției vacante de director al întreprinderii municipale „Direcția de Troleibuze”.
Potrivit unui соmunicat al Primăriei Bălți, învingătoarea concursului a devenit Elena Maximciuc, care a acumulat 9,57 puncte la proba scrisă și 8,57 la cea orală.
Au fost admiși la concurs șase candidați, printre care și doi foști directori ai întreprinderii din diferite perioade: Serghei Mihailov (anii 2012 — 2015) și Serghei Avramenco (anii 2015 — 2021). Ultimul a exercitat în ultimele luni interimatul funcției de administrator al întreprinderii.
Însă, la probe au participat doar patru candidați, iar ambii foști directori nu au mai luptat pentru acest post.

________
08 decembrie 2021
Toate drepturile rezervate © 2022
Î. M. Direcția de troleibuze din Bălți
mun. Bălți, str. Decebal, 132
+373 231 74 982
Close
Aveți întrebări? Scrieți mesaj!